2011. március 25., péntek

ARANYERÉNY - Földön az élet 1995




Az Aranyerény egy szentendrei csapat volt. Nyitrai Bence-gitár (ma a Brains turnémenedzsere); Babinecz Balázs-ének (volt CAFB és Brains tag-a Cafb-ben a basszust nyomta az 1995-ös átmeneti időben); Madaras Levente-basszus; Jeli Gergely-dob (volt Brains dobos, és a Cafb 1995 átmeneti dobosa) Az Aranyerény koncertszervezője  Szakácsi Greg Gábor volt. A csapat bejutott a Marlboro feszt-re a Womb és a Fixa Idea társaságaban, ahol Greg összehozta őket a Fixa Ideaval és az ő stúdiójukban rögzítették a lemezt. A banda a szintén szentendrei Hülye Alig 1 zenekar jónéhány dalát is játszotta, abból a zenekarból került Ima Olsen a Cafb-be. A 90-es évek közepén aránylag ismert banda volt a kiadott műsoros kazetta hatására, mai átlag zenekaroknál bőven jobbak.


Számcímek:

01 Civilizált szarrakás
02 Merész tettek
03 Atombomba
04 Minek is voltál
05 Megkérdeznek
06 Új tavasz
07 Sírni, sírmi
08 Hely




https://drive.google.com/file/d/0B6aRizU1edIWMHBfTjhkY2Z2Z0E/view?usp=sharing


jelszó: campos

9 megjegyzés:

  1. Az Aranyereny egy szentendrei csapat volt. Nyitrai Bence-gitar (ma a Brains menedxsere); babinecz Balazs-enek (volt CAFB es Brains tag-a cafb-ben a basszust nyomta az 1995-os atmeneti idoben);
    Madarasz Levente-basszus
    Jeli Gergely-dob (volt Brains dobos, es a cafb 1995 atmeneti dobosa)
    Az Aranyereny koncertszervezoje (en..haha) Szakacsi Greg Gabor voltam,hahaha,,) A csapat bejutott a marlboro feszt-re a womb es a fixa idea tarsasagaban, ahol osszehoztam oket a fixa ideaval. EZT A LEMEZT A FIXA IDEA STUDOBAN ROGZITETTEK...ENNYI..

    VálaszTörlés
  2. OK IS JATSZOTTAK A B.R.F.K. CIMU DALT A KONCERTEKEN..

    VálaszTörlés
  3. TE. EZ A FILE NINCS FENY. FEL TUDNAD TENNI?...JO LENNE HALLANI UJRA..

    VálaszTörlés
  4. vegulis lejott.
    hej. megegy info. a dalok egy resze a HULYE ALIG 1 zenekar dalai voltak. Abbol a zenekarbol jott a cafb-be a dobos, IMA (OLAH IMMANUEL, vagy ahol a kazin volt irva-Ima Olsen)

    VálaszTörlés
  5. kiraly.. figyelj. van par nem megjelent felvetelem a cafb-tol es a sledgeback-tol es egy csapattol amiben seattle-ban jatszottam (Idol Threats). kell? (irj: sledgeback@yahoo.com )

    VálaszTörlés
  6. köszi! valahogy előkerült az Aranyerény kazim és kerestem egy számot, most megtaláltam... Ady: Sírni, sírni... azóta sem halottam jobban feldolgozva. Ha Madárral találkozik valaki, üzenem, hogy várom a kölcsönadott Madness kazimat, azt, amin megvannak csillagozva a számok :) Liptai Laci liptailaszlo@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. HEllo! Itt az Aranyerény gitárosa! Helyesbítenék: Madarász Levente helyett Madaras Levente volt a basszs, én pedig nem a BRAINS managere, hanem tour managere vagyok mostanság.

    Üdv

    Nyitrai Bence

    VálaszTörlés
  8. Köszi, számcímeket el tudnád küldeni?

    VálaszTörlés