2013. január 20., vasárnap

IQ - Demo 1997




Az IQ egy dallamos punkzenét játszó püspökladányi zenekar volt, 1996 július közepén alakult. A környéken gyorsan népszerűek lettek fergeteges koncertjeiknek köszönhetően. Az első 7 számos demójukat 96 novemberében hozták össze, majd ezt követte ez a felvétel, amely később pár számot kivéve "Jani megfürdött..." címmel jelent meg. '98-ban kijött a "Mi jöhet még!?" című anyaguk, amellyel már országosan ismertek lettek. Valamikor 2000 körül feloszlottak, majd 2005-ben részben új tagokkal újjáalakultak és új demóval is jelentkeztek. Jelenleg nem tudom mi lehet velük.


Közreműködnek:

Muszka Máté - ének, basszus
Nádas Péter - gitár, ének
Moldoványi János - dobok


Számcímek:


01 Intro (Magyar Népmesék)
02 Punk lány
03 Szeretkezzünk ruhában
04 Wanda
05 Osztálytársaink
06 Szar világ
07 Télikabát
08 A nő csak arra való!?
09 Nyálas szavak
10 Jutka
11 Öld meg magad
12 Donald rágó
13 Szaros bukta
14 Koca



https://drive.google.com/file/d/0B6aRizU1edIWa3BJSmR5aUR6UGM/view?usp=sharing


jelszó: campos

2 megjegyzés:

  1. Jelenleg mindenki éli az életét :) Jancsi sok sok zenekarban megfordult azóta, mint profi dobos, Peti is volt még egy két formációban, Máté nem zenélt már utána.
    Csak érdekesség képpen:
    - Moldoványi Jancsi a következő zenekarokban zenélt még: Dying Wish, Tigris, Prosectura, Fürgerókalábak, Balkan fanatik, stb. Jelenleg ha jól tudom, a Hammer Worldnél dolgozik.
    Muszka Máté bőgőzött népzenei együttesben (!!), Pestre költözött, az Instantban volt-van pultos, van egy cuki gyereke.
    Nádas Péter zenélt még a Dying Wishben, a Részeges Karatemester 2-ben, az országos hírű Folk errorban, népzenei együttesben, volt báli zenekarban gitáros, valamint zeneszerzőként-zenészként közreműködött a Decadence együttesben és a 4 for dance táncegyüttesben. Jelenleg webdesigner az egyik biztosítónál.
    Ennyit tudok hirtelen.

    VálaszTörlés