2014. április 2., szerda

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNYFél éve nem nagyon történik itt semmi, de rövidesen újra beindul a gépezet, legalább havi 7-8 régi felvétellel.
Igazából ezt a blogot leginkább nem a 2000-es és főleg nem a mai legújabb zenék miatt indítottam, de a végén már majdnem csak erről szólt az egész. Én szívesen hallgatom a mai zenekarokat is, megérdemelnek minden támogatást, éppen ezért csináltam egy másik blogot is (http://jarvanyveszely.blogspot.hu/), ahol ezeken a zenéken lesz a fő hangsúly. Ha valakinek van, vagy volt egy zenekara és szeretné, hogy megjelenjen ott, küldje el a felvételt és némi infót a bandáról. Egy rakás zenekart követek és magamtól is beteszek mindent, amit megtalálok. Mindent felrakok minőségtől és minden egyébtől függetlenül, majd aki meghallgatja eldönti mit kezd vele. Ide várom a cuccokat: jarvanyveszely@gmail.com
Ezt már írtam egyszer, de ha esetleg hányódnak valakinél régi kazetták magyar punkzenékkel és nincs ideje, vagy nem tudja átrakni digitális formába, szintén jelentkezhet a fenti címen.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Karantenzona?fref=ts   semmi előnnyel nem jár, lesz pár újság meg cikk, ami máshol nem lesz fent.

Ja, ha valaki halott linket talál, legyen szíves lent a chatboxban jelezze, mert a megjegyzéseknél sokkal később veszem észre. Köszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése