2016. január 22., péntek

AQPUNKTURA - Demo

A 90-es és a 2000-es évek legnépszerűbb zenekarneve volt az Aqpunktura, legalább 4-5 ilyen létezett, néha egy időben is. Ezek közül a legkisérletezőbb hallható ezen a felvételen, érdekes hc-thrash metal keverék hörgős énekkel. Saccra 90-es évek eleji lehet a zene, sajnos semmit sem tudok róluk. THX Lövei Viktor!


letöltés: https://drive.google.com/file/d/0B6aRizU1edIWTjZqWVBhN3lJTGc/view?usp=sharing

jelszó: loverecords



2 megjegyzés:

  1. jartunk a lyukba aqpunktura bulikra. az aqpunktura amit mi ismertunk a fekete lyukban arrol ezt tudom. jo baratom Oltyan Lacika (Leukemia) volt a gitaros, enekes. A basszeros nevet elfelejtettem. A Dobos never Topi volt. Oltyan ha jol emlekszem ezutan ment Leukemia zenekarba. Amugy egy aqpunktura koncert utan a lyukbol egyik reggel poenbol reszegen a velencei tora mentunk..hajnal 4 korul (?) oltyannal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló! Én a Kelet'90-en láttam őket, és ezt a demót is akkor "szereztem be". Nem tudod véletlenül, hogy a zenekarról honnan tudhatnék meg többet a neten? A kereső folyton a kínai orvoslásról dob ki találatokat, Lacival ugyan ismerősök vagyunk a Facebookon, de egyelőre nem zaklatnám őt ilyesmivel, ha nem muszáj.

      Törlés